Referanser

Deltaker på LEVE LIVET – livsglede og livskraft høsten 2011

 Sagt om Kristine: Du lever og praktiserer det du underviser. Du ER det – det blir kraftfult og utrolig inspirerende. Du stråler masse energi, kjærlighet, kraft og glede, åpenhet, ærlighet – og det smitter.

- Dame 44 år (sosionom)

 

Deltaker på LEVE LIVET – livsglede og livskraft høsten 2011

Flott kurs, har lyst til å ta tak i mitt liv igjen. Teknikkene og øvelsene – de var lærerike

-Tone B. Reffhaug (sykepleier)

 

Deltaker på LEVE LIVET – livsglede og livskraft høsten 2011

Helt topp! Jeg er fylt opp og mer på plass i meg selv. Kurset var nyttig, oversiktlig, engasjerende, brilliant. Kristine formidler stoffet engasjerende, personlig, varmt og klart!

- Ruth-Karina Kjølner (Helhetsterapaut og leder)

                                                                                                                                     

Kvinne 21 år – deltok på testkurs (fredag kveld + lørdag og søndag)
Dette har vært, og kommer til å være en av de viktigste dagene i mitt liv. Du er et utrolig menneske, som har så vanvittig mye positivt å si. Jeg har hatt et enormt utbytte av denne helgen. Jeg har faktisk fått følelser i kroppen som jeg aldri har hatt før. Gode følelser, som gjør at jeg takler situasjoner bedre. Dette kurset har gjort meg til et mer positivt menneske. Kurset har gitt meg mye bedre selvtillit, (som jeg sliter med,) fordi jeg kan velge å legge ned/ kaste vekk utkjørte motorveier og tråkke opp nye stier. Jeg synes rett og slett det har vært en ren fornøyelse og være her. – balsam for sjelen, healing for min kropp

Kvinne 30 år - deltok på testkurs (fredag kveld + lørdag og søndag)
Det var viktig for meg å få redskap til å sette mine utfordringer in action, og jeg føler jeg har vokst i tankene mine på kurset. Sette tanker i perspektiv. Få en helhetlig ”angripen” på mine utfordringer. Likte spesielt chi ball øvelsen og submodaliteter – det gjorde at jeg rettet fokus, ser meg selv klarere. Hente opp ressurser og energi …. Også fordi du legger sjelen din i å ønske oss godt. Det er motiverende 

Kvinne 46 år - deltok på testkurs (fredag kveld + lørdag og søndag)
Fikk fokus på målet igjen. Ernergiballen var veldig nyttig, saft og kraft + din flotte energi. Hadde en stor ergrelse som jeg ga slipp på. Meget flott kurs.

Kvinne 57 år - deltok på testkurs (fredag kveld + lørdag og søndag)
Stort Kristine! Føler glede og iver over å være i gang. Alle trenger påfyll og du ga meg det nå. Det er ikke lett å finne det alene. Alle er ikke i et miljø hvor suksess og lykke er øverst på dagsordenen. Essensen av kurset: man må selv ta ansvaret for ens utvikling, du må tørre å kjenne etter hvordan du har det og så gjøre noe konstruktivt. Essensen for meg ble at kjærlighet, fremgang og suksess er mulig – ved planlegging, mål og fokus. Du er god. Du er enormt ordrik i 100% positiv forstand og det virker som om dette er langt under huden på deg. Man tror på deg og din entusiasme. Vi fikk nøkler hos deg, redskap og verktøy. Når læreren ”gir” av egen erfaringer føles det som å motta gaver…. De fleste av oss bruker lite tid til å kjenne etter hva vi føler, tenker, mener og tror. Helt nødvendig for vekst. TUSEN TAKK!